maanantai 3. tammikuuta 2011

Huomionhakuinen ensimmäinen postaus.

Moro.

Päätin, että koukutan teikäläisen saman tien ja käytän tosi häijyjä & kavalia keinoja kehumalla sut tässä nyt samantien ihmisenä maasta taivaisiin ja ohimennen kerjäämällä sulta mahottomasti huomiota.

Seuraava kappale sisältää ällöttäviä ja mielisteleviä sanoja. Mikäli olet yliherkkä ällötyksille tai sinulla on muuten herkkä mieli, hyppää seuraavan kappaleen yli, sitä seuraavaan kappaleeseen. Se alkaa sanalla Jos. Ja se teksti on kyllä sitten taas ihan normaalia:

Niin matalalle kuin multa vajoaa ja tulee kuuma laava vastaan, niin korkealle kuin nousee taivas ja alkaa avaruus, niin laajalle kuin leviää maailmankaikkeus ja alkaa aika, kasvaa merkityksesi tämän blogin lukijana. Ymmärrät varmasti tässä vaiheessa kuinka mahtava ja tärkeä kokonaisuus olet? <3

Jos lähdet mun stoorikilpparin kyytiin niin luvassa on koomisia kirjoituksia, runoja, ja mahtollisesti lyriikkaa. Toiveitakin otetaan vastaan. Vaan jos et sä lähde niin mulla tulee itku.

Meillä ihmisrodulla on iso homma tehdä tästä maailmasta hauskempi ja parempi paikka asua. Me voidaan tällä omalla pikku kapasiteettiyksiköllämme tehä koko hommasta vain pieni pala kakkua!

Käännäpä päätä tännepäin, Esa.

Tästä se lähtee...*rumpujen pärinää*

Lisätty  8.8.2012:

P.S.  Sori kaikki hyperfanaattiset blogistit. Muokkasin just tätä prologia koskapa totesin sen vanhan olleen aivan paska.  Älkää räjäyttäkö mun asumuksia. 

Lööv. <3

-Matsutake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti